top of page

King 2021 Group

Public·57 members

Nimeni Altul Inca O Poveste Download Zippy


Nimeni Altu' - Înca o poveste
Nimeni Altu' este un artist hip-hop din România, cunoscut pentru versurile sale profunde și melancolice. El face parte din grupul Sociopat Records, alături de alți rapperi precum Samurai, Cally Roda, Dj Faibo X și Jhivago. Nimeni Altu' a lansat mai multe albume și mixtape-uri, printre care se numără Nopți Prea Lungi, Transmisii în Distors, Nopti Prea Lungi Remixuri, Înger și Demon și Asa Raman.


DOWNLOAD: https://accainna.blogspot.com/?download=2w4vLc


Una dintre piesele sale cele mai apreciate este Înca o poveste, care face parte din albumul Nopți Prea Lungi. Piesa este o baladă tristă despre viața grea a unui tânăr care se confruntă cu sărăcia, violența, drogurile și lipsa de speranță. Nimeni Altu' povestește despre cum a crescut într-un cartier mizerabil, unde a fost martor la moartea prietenilor săi și la suferința familiei sale. El își exprimă regretul pentru alegerile pe care le-a făcut și dorința de a schimba ceva în lume. Piesa este plină de metafore și referințe culturale, cum ar fi Alice în Țara Minunilor, Matrix sau Romeo și Julieta.


Piesa Înca o poveste a fost lansată pe YouTube în anul 2011 și a strâns peste 11 milioane de vizualizări până în prezent. Piesa se poate asculta și pe platforma SoundCloud, unde are peste 21 de mii de ascultări. De asemenea, piesa se poate descărca gratuit de pe site-ul Sociopat Records sau de pe alte site-uri de distribuție de muzică online, cum ar fi Zippyshare. Pentru a descărca piesa de pe Zippyshare, trebuie să accesați linkul [Nimeni Altu' - Înca o poveste], să apăsați pe butonul Download Now și să așteptați câteva secunde până când se va genera linkul de download. Apoi, puteți salva piesa pe dispozitivul dumneavoastră și să o ascultați ori de câte ori doriți.


Nimeni Altu' este unul dintre cei mai talentați și originali rapperi din România, care își transmite mesajul prin muzică și poezie. Piesa Înca o poveste este un exemplu de artă hip-hop autentică și emoționantă, care merită ascultată și apreciată.
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page